Mărturia cutremurătoare a unei botoșănence care locuiește lângă granița cu Ucraina. „Aud vagi ecouri de bubuituri ce vin dinspre graniță. Si eu sunt speriață, nu știu ce va fi”

O femeie din județul Botoșani, care locuiește în apropierea graniței cu Ucraina, mărturisește că o dată cu începerea războiului atmosfera este apăsătoare inclusiv în localitățile din apropierea graniței, oamenii sunt speriați, iar pe alocuri se aud chiar bubuiturile din Ucraina.Acesta locuiește în comuna Suharău, într-o zonă izolată, linițită, departe de trafic și aglomerație, astfel că de dimineață a auzit ecouri ale bubuiturilor.

„Ma trezesc, îmi fac cafeaua, pregătită pentru o alta zi normala. In afara cerului mohorât,ce sta sa plângă, nimic nu ma poate deprima. Prima care ma cauta, e mama mea, speriata și îngrijorată pentru mine, știind ca stau la granița.Nu prea ii înțeleg panica. Ies afara, aud vagi ecouri de bubuituri, ce vin dinspre granița. Înțeleg că de fapt nu e o zi normala, nu e de bine! Schimb păreri cu cunoscuți, toți au in ochi lacrimi: de frica, de compasiune, sunt speriați! Pana și oamenii de pe strada par mohorâti, se vede tristete, crispare pe fata lor! Și eu sunt speriata, nu știu ce va fi, nu știu dacă și cât vom fi in siguranța din orice punct de vedere”, a mărturisit femeia.

A început războiul în Ucraina! Măsură fără precedent la frontiera cu Ucraina, care se aplică începând de la miezul nopții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *