Polițiștii botoșăneni, pe urmele unei mașini care nu a oprit la semnal. Motivul pentru care șoferul a abandonat mașina și a fugit pe câmp

Un tânăr din Botoșani a fost încătușat de polițiști și băgat la arest, după ce a comis mai multe infracțiuni într-o zi. Marți, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr de 21 de ani, din comuna Hudești, cercetat sub aspectul comiterii infrcațiunii de furt în scop de folosință și conducere fără permis, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Potrivit sursei citate,  la data de 22 februarie, botoşăneanul ar fi condus un autoturism pe Drumul Judeţean DJ 291D, din comuna Hudești,  iar în urma efectuării semnalelor de oprire de către  polițiști, acesta și-a continuat deplasarea și ulterior a abandonat autoturismul și a fugit pe un câmp din apropiere.

A fost prins și imobilizat de polițiști, ulterior fiind condus la sediul poliției, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că nu deține permis de conducere, iar autoturismul pe care îl conducea a fost sustras din curtea unui bărbat, din aceeași localitate. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul infracțiunilor menționate mai sus, a declarat Delia Nenișcu.

Botoșănean băut și cu permisul suspendat, prins de polițiști la volan. A fost reținut pentru 24 de ore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *