Botoșănean băut și cu permisul suspendat, prins de polițiști la volan. A fost reținut pentru 24 de ore

Un bărbat din municipiul Botoșani a urcat băut și cu permisul suspendat la volanul unei mașini, iar când oamenii legii l-au tras pe dreapta a devenit și recalcitrant. Botoșăneanul a fost reținut pentru 24 de ore.  Irinel Dulgheru, de 41 de ani, circula cu un autoturism Peugeot, în seara zilei de 21 februarie, pe strada Gheorghe Doja, din municipiul Suceava, când a fost oprit de polițiști. La control, aceștia au constatat că figureaza în baza de date cu permis de conducere suspendat.

Întrucât mirosea a alcool și avea un comportament specific unei persoane aflate sub influiența băuturilor alcoolice, a fost imobilizat și condus la sediul Poliției municipiului Suceava – Biroul Rutier, în vederea testării cu aparatul etilotest și stabilirii alcoolemiei. A refuzat însă să fie testat. A fost condus la U.P.U Suceava din cadrul Spitalului Județean
Suceava, unde și aici a  refuzat recoltarea probelor bilogice de sânge în vederea stabilirii alcoolemie.

Irinel a fost reținut pentru 24 de ore fiind cercetat pentru săvărșirea infracţiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *