Un șofer de Tir a venit din străinătate și a vrut să îi facă o surpriză soţiei, dar a găsit-o cu amantul în casă. Ce le-a făcut celor doi

Un şofer român, care lucrează în străinătate, a avut parte zilele trecute de surpriza vieţii lui. A revenit acasă, însă nu şi-a anunţat soţia pentru a-i face o surpriză. Cel surprins total a fost şoferul, care şi-a găsit soţia în casă cu presupusul amant. Scos din minţi, şoferul a început să filmeze şi a postat totul pe reţeaua de socializare TikTok, scrie stiridiaspora.ro.

„Sunt nebun, da. Şi o să vadă şi nevastă-ta filmarea asta. Tu cu nevastă-mea în casă la mine şi să vedem atunci bărbate. O iei acum. Îmbracă-te şi tu, şi fata, şi merge la tine în noaptea asta, să doarmă cu voi, cu nevastă-ta”, a fost reacţia şoferului român. Bărbatul s-a certat cu amantul, pe care îl şi cunoaşte din câte reiese din filmare, şi îl ameninţă că imaginile vor ajunge şi la soţia lui. De cealaltă parte, atât presupusul amant, cât şi soţia, care ţine un copil în braţe, încearcă să îl facă pe şoferul român să înţeleagă că totul este o doar neînţelegere.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *