Profesoara din Botoșani care a emoționat până la lacrimi la un eveniment din Turcia

Foto: haber16.com

O profesoară din județul Botoșani a apărut în toată presa din Turcia după ce a emoționat la un meci de baschet, profesori și elevi din 3 țări, Turcia, Lituania și Grecia, arătându-și piciorul protezat. Carmen Maria Hemen, de la Liceul tehnologic din Todireni, a fost cu un proiect Erasmus în Turcia.

Știrea de ultimă oră intitulată „Atleții care au văzut piciorul protetic al unei românce în meciul amical nu și-au putut reține lacrimile” a fost adăugată automat la „Uman in the news” de către İhlas News Agency (İHA) pe 16.02.2022.

În cadrul proiectului denumit „Erasmus + 1Leading Future Minds” desfășurat de Liceul Isparta Anatolian, o delegație de 30 de profesori și elevi din Lituania, Grecia și România a mers la Isparta pentru o săptămână. Echipa de baschet Isparta, cu jucători în scaun cu rotile, se afla la Sala Sporturilor Indoor Isparta. În cadrul evenimentului, emotiile si entuziasmul elevilor defavorizati au dus la momente semnificative la scara internationala. Vorbind in numele Romaniei, Carmen Maria a aratat imediat intregii săli piciorul ei protetic, care a fost inlocuit după ce și-a pierdut piciorul în urma unui accident de circulație la vârsta de 15 ani. Toți cei prezenți nu și-au putut stăpâni lacrimile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *