Scandalos! Un profesor de la un liceu din Botoșani, acuzat că ar fi agresat sexual un elev

Un nou caz scandalos se înregistrează în județul Botoșani. Un profesor de la un liceu din județ este acuzat că ar fi agresat sexual un elev.  În timp ce se afla în biroul unui cadru didactic de la Liceul Teoretic Ștefan Luchian din Ștefănești, elevul ar fi fost îmbrățișat și sărutat pe obraz de profesor. Apropiați ai familiei elevului au trimit un mail către redactia BotosaniNews, nemulțumit de felul în care se desfășoară ancheta în acest caz.

Ma adresez dumneavoastra in speranta ca veti face lumina intr-un caz care pare sa se musamalizeze. Zilele trecute la Liceul „Stefan D. Luchian” din Stefanesti, un copil de 15 ani(baiat) a fost agresat sexual de catre profesorul sau Stroe Calin! Din surse sigure se incearca a ascunde sub pres aceasta nenorocire. Mama elevului a facut reclamatie la politie, insa este dezamagita de cum evolueaza treburile. Profesorul este consilier PSD si se crede ca ar avea sustinere politica. Din cate stiu, cazul este ajuns si la inspectorat, DGASPC, dar fara prea multe sanse de a fi mediatizat. Conducerea scolii este obisnuita sa ascunda astfel de cazuri care nu dau bine imaginii”, se arată în mailul transmis de apropiații familiei victimei.

Poliția confirmă că a deschis o anchetă în acest caz.

„La data de 18 februarie 2022, polițiștii din cadrul Poliției orasului Ștefănești au fost sesizați cu privire la faptul că în perioada 14 -17 februarie a.c., un minor de 15 ani, ar fi fost victima unei agresiuni sexuale, în timp ce se afla la cursurile unității de învățământ în care este elev.  Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în zilele de 14 și 17 februarie a.c., minorul, în timp ce se afla în biroul unui cadru didactic, din liceul la care este elev, ar fi fost îmbrățișat și sărutat pe obraz de acesta”, susține Poliția.
În cauză a fost deschis dosar penal. Botoșăneanul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de  agresiune sexuală.

Potrivit apropiaților familiei copilului, are probleme de comportament.

„Acest profesor a fost crescut la casa de copii si se pare ca traumele copilariei fac alte victime! Foloseste copii din timpul programului scolar la el acasa: ii taie lemne, i le duce pana la usa blocului, mai nou si-a cumparat casa si ii trimite sa ii lucreze gradina, ii fraiereste pe copii cum vrea el  promitandu-le favorizari scolare. In cazul de fata si-a ales bine victima (fiind un copil fara tata, crescut de mama cu niciun venit de nicaieri, foarte retras, vizimil timorat in permanenta). In scoala la clasele de la 9-12 se ataseaza de copii, ii manipuleaza cum vrea el, ii ia la el in birou pe motiv ca are nevoie de ajutor la calculator. Cine stie cate victime de acest fel mai sunt”, se mai arată în mailul transmis.

 

 

One thought on “Scandalos! Un profesor de la un liceu din Botoșani, acuzat că ar fi agresat sexual un elev

  1. Eu cunosc persoanele. Este vorba despre un domn profesor care și-a îmbrățișat fiul ilegitim pe care-l are împreună cu mama. Mama băiatului mai are 5 copii cu alți bărbați pe care acuma-i scurge de bani. Domnul profesor nu vrea decât fiului său să-i dea bani. Mama băiatului vrea o jumătate de casă ca recompensă pentru că i-a făcut băiat, domnul profesor, având numai fete cu actuala soție. La acest liceu se ascunde tot sub preșuri covoare, linoleum,după deget, după copac și tot ce vreți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *