Un bărbat din Botoșani, trimis în judecată pentru că a omorât un om și l-a aruncat în fântână

Un bărbat din județul Botoșani a fost trimis, joi, în judecată pentru că a omorât un om și l-a aruncat în fântână. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Mihai Constantin Axinte, în vârstă de 37 de ani, din satul Miorcani din comuna Rădăuţi-Prut, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de  „omor calificat”.

„S-a reţinut că, în noaptea de 13/14.01.2022, în jurul orei 23.00, în timp ce se aflau la domiciliul comun, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul, care a mai suferit în trecut o condamnare pentru săvârşirea unei tentative de omor, l-a lovit cu obiecte contondente pe numitul V.V., după care, cu ajutorul unei roabe, l-a transportat pe o distanţă de circa 200 m şi l-a aruncat într-o fântână secată, cu adâncimea de aproximativ 25 m, victima suferind leziuni care au dus la deces”, susțin procurorii.

Anchetatorii susțin că este posibil ca, în momentul în care a fost aruncată în fântână, victima să fi fost încă în viață. Autorul a fost prins imediat și a fost dus la Psihiatrie, unde a fost expertizat. Medicii au constatat că botoșăneanul are discernământ, iar în aceste condiții procurorii au dispus reținerea acestuia.

Botoșăneanul care a ucis un bărbat și l-a aruncat în fântână a mai făcut pușcărie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *