FOTO Doi tineri din Botoșani condamnați pentru trafic de droguri

Doi tineri din județul Botoșani au fost condamnați pentru trafic de droguri de magistrații Tribunalului Botoșani. Otiliu Ifrim, de 30 de ani, a fost condamnat la patru ani și șase luni de închisoare pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc și deținere de droguri de risc şi de mare risc pentru consum propriu, fără drept. De asemenea, Eduard Alexandru Blanaru, de 22 de ani, a fost condamnat la doi ani și două luni închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri și deținere de droguri de risc pentru consum propriu. Decizia nu este definitivă.

Cei doi au fost prinși de jandarmi, în noaptea de 9 spre 10 februarie 2019, în timp ce aveau în mașină mai multe tipuri de droguri, printre care cannabis, LSD,ecstasy și cocaină. Procurorii DIICOT au făcut o serie de percheziții la locuințele tinerilor. Aceștia au recunoscut că se droghează, iar marfa o procură de la persoane din județele Iași și Cluj.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 128 de grame de tocătură vegetală de canabis, un gram de  substanță pulverulentă DMT, 39 de grame de cocaină, 242 de timbre tip LSD, 38 de pastile de ecstasy, 86 de grame de ciuperci halucinogene, 5 cântare electronice, precum şi sume de bani, în lei, euro şi dolari, în cuantum total de peste 18.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *