FOTO Tineri din Botoșani prinşi în flagrant cu droguri asupra lor. Unul a fost arestat preventiv

droguri, politie, stiri, botosani, cannabis (3) Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Botoșani, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au depistat în flagrant delict, la data de 9 februarie 2019, pe raza municipiului Botoşani, doi tineri, de 19 şi 27 de ani, asupra cărora au fost descoperite mai multe substanţe stupefiante.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, pentru comiterea infracţiunilor de procurare, deţinere şi vânzare de droguri de risc şi mare risc şi deţinere de droguri de risc şi mare risc pentru consum propriu, fără drept.

În baza probatoriului administrat și a audierilor efectuate, procurorul de caz a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore a tânărului de 27 de ani, Otiliu Ifrim, față de care, la aceeași dată, Tribunalul Botoșani a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

droguri, politie, stiri, botosani, cannabis (3)De asemenea, a fost dispusă cercetarea în continuare a tânărului de 19 ani sub control judiciar, în cauză fiind efectuate și două percheziții domiciliare.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 128 de grame de tocătură vegetală de canabis, un gram de  substanță pulverulentă DMT, 39 de grame de cocaină, 242 de timbre tip LSD, 38 de pastile de ecstasy, 86 de grame de ciuperci halucinogene, 5 cântare electronice, precum şi sume de bani, în lei, euro şi dolari, în cuantum total de peste 18.000 de lei.

De asemenea, au fost dispuse măsuri asigurătorii cu privire la autoturismul folosit de cei doi.

Acțiunea a beneficiat și de sprijinul jandarmilor din Botoşani.

droguri, politie, stiri, botosani, cannabis (3)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *