Primarul din județul Botoșani care face sute de locuri de parcare noi, dintre care 200 supraetajate, cu banii Primăriei. „Nu facem spectacole, nu dăm sute de mii pe ghirlande”

foto adevarul

Primarul orașului Săveni face sute de locuri de parcare noi, dintre care 200 supraetajate, cu bani din bugetul local. Relu Tîrzioru susține că în total vor fi 700 de locuri de parcare. Pentru această investiție va folosi banii Primăriei, iar pentru asta edilul a renunțat la spectacole ori ghrilande spectaculoase de sărbători.

„Vom crea locuri de parcare supraetajate între blocuri în așa fel încât în orașul Săveni să nu mai fie, sper să termin proiectul, că îl scriem acum și vrem să îl executăm până în toamnă în așa fel încât în orașul Săveni să nu mai stea mașini pe stradă, mașinile să stea în parcări.Așa mi se pare civilizate. […]Nu facem spectacole, nu dăm sute de mii pe ghirlande nu facem nici un rabat de la calitatea lucrărilor bune care trebuie făcute”, a spus, în cadrul unei emisiuni la Tele M, Relu Tîrzioru.

FOTO! Militari americani, misiune la granița României cu Ucraina. Un elicopter a preluat mai mulți soldați, dintr-o localitate aflată în apropierea județului Botoșani

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *