FOTO! Militari americani, misiune la granița României cu Ucraina. Un elicopter a preluat mai mulți soldați, dintr-o localitate aflată în apropierea județului Botoșani

Un elicopter militar american a aterizat pe un câmp din Siret, județul Suceava, unde a preluat 4 soldați, potrivit unor imagini apărute miercuri în spațiul public. Pe imagini se vede că un elicopter Black Hawk aterizează pe câmp, în Siret, județul Suceava.

După aterizare, patru soldați vin spre elicopter, urcă, apoi elicopterul își reia zborul. Potrivit surselor Antena 3, ar fi vorba despre militari americani, aflați în misiune de recunoaștere la punctul de frontieră, Siretul fiind foarte aproape de graniță.

Aceleași surse spun că sosirea militarilor americani în România este aproape finalizată și că, în următoarele zile, se va reuși coordonarea programului americanilor cu cel al românilor.

În zona Siret nu sunt anunțate încă exerciții militare româno-americane, potrivit antena 3.

foto antena 3

2 thoughts on “FOTO! Militari americani, misiune la granița României cu Ucraina. Un elicopter a preluat mai mulți soldați, dintr-o localitate aflată în apropierea județului Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *