Echipa Pro TV după ce Verginel Gireadă a criticat anchetele de la ”România, te iubesc!”: Iată-l foarte deranjat că n-am spus și ce lucruri bune face

Primarul comunei Mihai Eminescu, Verginel Gireadă, din nou în colimatorul ProTV. După ce a ieșit public și a criticat anchetele difuzate la ”Romania, te iubesc!”, spunând că Botoșaniul nu este în paragină, reporterii ProTV au venit cu o replică la adresa primarului Verginel Gireadă.

Potrivit ProTV, podcastul ”Romania, stii bine! realizat de echipa emisiunii Romania, te iubesc!, a ajuns la un nou sezon, în 2022. În episodul 52, Paula Herlo a povestit ce a văzut în județul Botoșani.

După difuzarea acestui reportaj, primarul comunei Mihai Eminescu din județul Botoșani s-a arătat nemulțumit de concluziile jurnaliștilor de la ”România, te iubesc!”.

El a postat un mesaj pe Facebook în care a anunțat că are ”o mare dezamăgire referitor la modul de relatare și de poziționare a județului nostru într-o lumină atât de nefavorabilă și denigrantă.”

Și, totuși, Paula Herlo îi readuce aminte primarului comunei Mihai Eminescu faptul că acesta a refuzat invitația echipei România, te iubesc! de a face un tur al comunei, pentru a prezenta ”marile realizări” ale primăriei.

”Dânsul a apărut în reportaj, nu i-a plăcut cum a apărut, pentru că spune că, de fapt, a făcut foarte multe lucruri bune și noi am arătat ce n-a făcut. De fapt, cred că asta este treaba unui jurnalist, să-ți arate ție, ales local, ce n-ai făcut, ca să miști lucrurile. Eu mă bucur că domnul Gireadă are multe realizări, (…) țin minte că l-am întrebat când am intrat în birou dacă vrea să facem un tur în comună, să avem discuția în mașină și să-mi arate lucruri. A zis că nu poate, că pleacă la București, dar merge cu noi viceprimarul. Discuția este pe cameră filmată. Și la sfârșit, foarte supărat că l-am deranjat cu niște întrebări, l-am întrebat dacă ne mai însoțește domnul viceprimar, să vedem marile relizări ale comunei. Și a zis: Nu mai, mergeți și filmați ce vreți voi. După care, iată-l foarte deranjat că n-am spus și ce lucruri bune face.” – a spus Paula Herlo în podcastul ”Romania, stii bine”, transmis LIVE în fiecare marți de la ora 11.00 pe paginile de Facebook și Youtube ale Știrilor Pro TV și România, te iubesc!

Cine este primarul Verginel Gireadă

Primarul comunei Mihai Eminescu din județul Botoșani, Verginel Gireadă, a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru fals și uz de fals după ce ar fi modificat titluri de proprietate ca să își însușească niște terenuri din comună.

Este unul dintre liderii politici importanți ai județului, din postura de prim vicepreședinte PNL.

Verginel Gireadă a devenit primar în această comună în 2004. În 2012 și-a dat demisia, după condamnarea care îi interzicea să mai ocupe funcții publice.

A aruncat-o în luptă pe soția lui, Aneta, care a câștigat alegerile și a condus localitatea două mandate.

A câștigat un mandat de deputat alături de celălalt lider local PNL, Costel Șoptică, în trecut mâna dreaptă a lui Florin Țurcanu. Și pentru că orice parlamentar are nevoie de consilieri, cei doi și-au angajat copiii reciproc: fiica lui Gireadă la cabinetul lui Șoptică, iar fiul acestuia la cabinetul fostului primar. Când s-a aflat, ambii copii au renunțat să mai lucreze la cabinetele parlamentare.

”Domnul Verginel Gireadă conduce o comună cu 10.000 de locuitori, o comună mare, cu foarte multe finanțări guvernamentale, pentru că a fost în partidul care trebuie, când a fost partidul la guvernare. A fost, de asemenea, deputat două mandate și asta îl ajută, și pe mulți dintre cei care au fost în Parlament asta i-a ajutat după ce s-au întors să conducă UAT-uri, faptul că au cunoștințe la București și știu la cine să sune, ca să grăbească lucrurile, ceea ce nu-i un lucru rău.” – a mai spus Paula Herlo în podcastul emisiunii ”România, te iubesc!”.

Sursa: ProTV

4 thoughts on “Echipa Pro TV după ce Verginel Gireadă a criticat anchetele de la ”România, te iubesc!”: Iată-l foarte deranjat că n-am spus și ce lucruri bune face

  1. E un infractor!…

    Nu stiu de ce legea electorala le permite infractorilor sa mai candideze pe liste electorale sau sa ocupe locuri cheie in administratie ?????
    Asta se intampla cand in Parlamentul Romaniei se strecoara infractori, „yesmani” sau diferit mamilugi aserviti politic!…..

    PNL-ule, ce faci???? ,,, Dar tu PSD-ule mai existi?

  2. Nu e etic ce a facut Gireada si Soptica – infractorii judetului Botosani… Cum sa-ti angajezi copii, unul la cabinetul celuilat???…
    ANI – tu ce pazest???.. Mai existi????
    DRAGNEA A FACUT PUSCARIE PENTRU ACESTE FAPTE… VOI DE CE SUNTETI IN LIBERTATE?

  3. Gireada este într-adevăr un penal si un mafiot!!!!!!Cel mai mare mafiot autohton alături de Soptica.Acest primar a facut tot felul de inginerii cu pământurile de pe raza primăriei Mihai Eminescu împreuna cu vicele Valeriu Drobota si cu mare parte din angajații primăriei.ACESTE MANEVRE IMOBILIARE CONTINUA SI LA ORA ACTUALA DAR PRIN INTERPUȘI!Ce fac cei de la DNA?Chiar asa mare susținere are acest condamnat penal?

  4. Prostesc in continuare bătrâni, inițial le iau pământul sa il muncească, asa zisa arendă, fără să le plătească si dupa se fac proprietari , hotiiii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *