Unul dintre copiii femeii ucisă de fostul soț, la Botoșani, face mărturisiri din ziua fatidică. „Prima oară a înjunghiat-o pe bunica, eu m-am îmbrâncit în el când…”

Andrei, unul dintre cei trei copii ai femeii din Botoșani, face declarații despre moarta mamei sale. Ieri, femeia a fost ucisă chiar de către tatăl lui, într-un moment de furie. De ce ar fi izbucnit bărbatul și a recurs la asemenea gest îngrozitor.

Unul dintre cei trei copii ai femeii ucise în Botoșani e devastat de durere, dar cu toatea astea a decis să vorbească despre crima oribilă și despre tragedia care i-a îndoliat familia. Andrei a mărturisit că tatăl său a fost mereu agresiv, iar din acest motiv el a încercat să stea departe de el.

În urmă cu ceva timp mama sa a divorțat de aceasta, dar bărbatul continua să o viziteze. Ieri a intrat în casa în care au locuit, iar atunci a înjunghiat-o lăsând-o într-o baltă de sânge.

Tânărul, rămas fără mamă, spune că aceasta își refăcuse viața după separarea de tatăl său, iar bărbatul ar fi fost foarte gelos și din acest motiv probabil a recurs la gestul șocant de ieri seară.

”A fost agresiv de fiecare dată, tot timpul. Mama l-a părăsit și el a văzut că se realizează, el era un om care ca dânsul nu trebuie să fie nimeni. El cred că a aflat că mama are pe altcineva (…)”, a spus fiul femeii ucise.

Nora femeii a fost de față la crimă

Nora femeii a fost cea prezentă în momentul crimei, iar tânăra spune că a încercat să-și protejeze soacra, dar nu a reușit, căci ucigașul a lovit-o de mai multe ori cu cuțitul și a încercat chiar și pe ea să o omore, fiind cu copilul de trei ani în brațe.

„Prima oară a înjunghiat-o pe bunica, eu m-am îmbrâncit în el când am văzut că a scos cuțitul. Aveam și fetița de trei ani cu mine, fetița se juca jos, el s-a întors și mi-a trecut cuțitul pe lângă gât”, a spus nora femeii.

Nimeni nu se aștepta la un asemenea gest din partea bărbatului, cu toate că era foarte agresiv, iar în trecut ar mai fi amenințat-o pe aceasta în repetate rânduri.

Sursa: Spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *