Detalii cutremurătoare în cazul crimei de la Botoșani! 25 de lovituri de cuțit aplicate soției

sursa: gandul.ro

Botoșăneanul care a comis crima de luni după-amiază de la Horlăceni (comuna Șendriceni) și-a înjunghiat fosta soția cu nu mai puțin de 25 de lovituri de cuțit. Anchetatorii susțin că aceasta este una dintre cele mai terifiante crime înregistrate în Botoșani în ultimii ani. Excesul de furie al bărbatului s-a manifestat nu doar asupra soției sale, ci și asupra mamei și surorii acesteia, pe care, de asemenea, le-a înjunghiat, fără însă ca viața acestora să fie în pericol.

Polițiștii din Botoșani au fost sesizați, luni după-amiază, de către o femeie, din comuna Șendriceni, cu privire la faptul că un bărbat, având asupra sa un cuțit, a părăsit locuința vecină, în fugă.  Din primele verificări, s-a stabilit faptul că este vorba despre un bărbat, de 45 de ani, din comuna Lozna, care s-a deplasat la locuința fostei sale soții, de 44 de ani, pe care ar fi înjunghiat-o, cadrele medicale ajunse la fața locului declarând decesul.

În aceeași locuință, se mai aflau mama femeii, în vârstă de 60 de ani și sora acesteia, în vârstă de 38 de ani, care au fost preluate de ambulanță, prezentând și acestea plăgi înjunghiate. Bărbatul bănuit de comiterea faptei a părăsit zona până la sosirea echipajelor de poliție. În urma activităților specifice desfășurate de polițiști și jandarmi, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost depistat și se afla în custodia polițiștilor. Cercetările sunt preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani,  sub aspectul comiterii infracțiunilor de omor calificat și tentativă de omor.

 

 

Un bărbat din Botoșani și-a ucis fratele. I-a aplicat zeci de lovituri de cuțit. Ucigașul, trimis în judecată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *