Crima de la Șendriceni: Sora și mama femeii ucise, în spital. Ce diagnostic le-au pus medicii

Cele două femei care au scăpat cu viață în urma violentului atac de la Șendriceni au fost spitalizate. Mama și sora femeii ucise se află la Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani, iar viețile acestora nu sunt în pericol. Potrivit cadrelor medicale, mama de 60 de ani a femeii ucise de fostul ei soț are plăgi multiple prin înjunghiere în regiunea abdominală, dar și toracală posterior, în timp ce sora acesteia, în vârstă de 38 de ani, are plăgi în zona toracală posterior, fracturi de antebraț, dar și plăgi la nivelul feței.

Bărbatul care a comis crima se numește Marian Petru, are 45 de ani și este din localitatea Lozna. El a fost arestat, marți, în baza unui mandat emis de Tribunalul Botoșani. Botoșăneanul a fost capturat, luni seară, într-o pădure, la trei kilometri distanță de locul crimei. Arma albă a fost găsită asupra criminalului.

Citește și: Unul dintre copiii femeii ucisă de fostul soț, la Botoșani, face mărturisiri din ziua fatidică. „Prima oară a înjunghiat-o pe bunica, eu m-am îmbrâncit în el când…”
Ea este femeia din Botoșani ucisă de fostul soț de Ziua Îndrăgostiților. Calvarul trăit de aceasta

Anchetatorii au stabilit că bărbatul a intrat cu forța peste fosta soție și a lovit-o de mai multe ori. În apărarea femeii ar fi intervenit mama ei, dar și sora mai mică, care au fost înjunghiate cu același cuțit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *