Copilul din Botoșani, căzut de la etaj, a început să aibă probleme respiratorii. Tatăl: Uitați-vă spre cer și rugați-vă

Copilul de doi ani, din Botoșani, care a căzut de la etajul al III-lea al unui bloc, a început să aibă probleme respiratorii. Ținut în viață de aparate, copilul este în comă, iar medicii fac toate eforturile pentru a-l salva. Între timp, părinții își pun toate speranțele în Dumnezeu.

„Toti care ma cunoașteți sau nu va rog din inima rugați-vă sa ii dea Dumnezeu putere sa reziste și sa lupte iubitul nostru Carol. Echipa de aici încearcă tot posibilul dar el a început sa aibă probleme respiratorii.. Avem nevoie de ajutorul vostru 10 secunde acolo uitați-vă spre cer și rugați-vă cu cuvintele voastre avem nevoie de o minune”, este mesajul dureros al tatălui lui Carol.

Atât el, cât și mama copilului, sunt nedezlipiți de lângă fiul lor.
Reamintim că un copil de doi ani a ajuns la spital în stare foarte gravă, miercuri, după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc din municipiul Botoșani. Când s-a produs evenimentul, în locuință se mai aflau trei adulți. Într-un moment de neatenție, băiețelul a ajuns pe pervazul geamului, după ce s-au urcat pe un corp de mobilă și s-a sprijinit în plasa de protecție împotriva insectelor, care s-a deschis. Micuțul a căzut în gol de la aproximativ șase metri înălțime.

La fața locului a ajuns imediat echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD. Victima a fost preluată și transportată la Spitalul de Pediatrie din Botoșani pentru evaluare, potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

 

One thought on “Copilul din Botoșani, căzut de la etaj, a început să aibă probleme respiratorii. Tatăl: Uitați-vă spre cer și rugați-vă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *