Mama copilului de doi ani din Botoșani, căzut de la etaj, își strigă durerea. „Vă rog să fiți umani cei care îmi doriți să mă omor. Lăsați-mă să îmi duc lupta”

Mama copilului de doi ani din Botoșani, care a căzut de la etajul III al unui bloc, își strigă durerea pe Facebook. Femeia face un apel către toți cei care o judecată și o consideră vinovată pentru ceea ce a pățit fiul ei Carol. Botoșăneanca a povestit că în ziua respectivă se pregătea să iasă cu micuțul afară, iar într-un moment de neatenție, copilașul a mers la geam. Fiind genul de mamă foarte protectivă, geamurile mereu erau închise, dar în ziua respectivă menajera l-a lăsat deschis, iar atunci s-a produs nenorocirea.

În timp ce rugăciunile femeii se îndreaptă spre fiul ei și caută tot felul de soluții pentru ca acesta să se facă bine, luând în calcul inclusiv transferul acestuia la o clinică de specialitate, pe rețelele de socializare, mama băiatului este „linșată”, de unii internauți.

„Vă rog să fiți umani în ceea ce scrieți voi presa și oamenii care îmi doriți să mă omor și voi oameni care nu știți. Sunt mamă, o mamă care am avut grijă de copilul meu în orice clipă, am chei la geamuri, am stat de el oricând. O clipă de câteva secunde de neglijență, nu a mea, că eu numai am apucat să intru în bucătărie să iau geanta că eram pregătiți să plecăm afară la joacă, a unei femei ce face curățenie și a lăsat geamul deschis. O clipă când a dispărut din spatele meu! Sunt mamăăă! Nu mai scrieți tâmpenii că nu mă scărpinam ….sau stăteam pe Facebook. Opriti-vă și fiți umani că avem nevoie să luptăm pentru copilul nostru. Vă rog opriti-vă că e inuman și nu mai pot. Rugați-vă pentru copilul meu și lăsați-mă să îmi duc lupta”, este mesajul disperat al femeii.

Reamintim că un copil de doi ani a ajuns la spital în stare foarte gravă, miercuri, după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc din municipiul Botoșani. Când s-a produs evenimentul, în locuință se mai aflau trei adulți. Într-un moment de neatenție, băiețelul a ajuns pe pervazul geamului, după ce s-au urcat pe un corp de mobilă și s-a sprijinit în plasa de protecție împotriva insectelor, care s-a deschis. Micuțul a căzut în gol de la aproximativ șase metri înălțime.

La fața locului a ajuns imediat echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD. Victima a fost preluată și transportată la Spitalul de Pediatrie din Botoșani pentru evaluare, potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *