Botoșăneanul care a devenit milionar la 23 de ani: Nu știu cum este să primești bani fără să faci nimic, să îi câștigi degeaba

Botoșăneanul Sebastian Dobrincu este unul dintre jurații de la „Imperiul leilor”, sezonul 3, de la Pro TV. În plus, el fost numit „Cel mai tânăr milionar din Silicon Valley” și unul dintre tinerii de succes sub 30 de ani din topul Forbes. Recent, Sebastian Dobrincu a fost invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, unde a vorbit, printre aletele, și despre averea lui, potrivit tvmania.ro.

Sebastian Dobrincu, în vârstă de 23 de ani, este fondatorul Storyheap, o platformă care a devenit lider pe piața de digital marketing și care are în portofoliu clienți precum Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music sau Shake Shack. Juratul de la „Imperiul leilor” a fost invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, „Vin de-o poveste”, unde a vorbit despre avearea lui.

La cât este evaluată compania asta? De exemplu, Ce cifră de afaceri ai avut în 2020?”, l-a întrebat Radu Țibulcă.

„Nu pot să zic cifrele de afaceri și datele financiare, dar noi avem estimările noastre private. Fiind companie privată, nu publică, nu ai estimare publică, cum ar fi Facebook care știe exact care este cifra de afaceri și la cât este estimată valoarea companiei. Noi avem estimările noastre interne pe care le-am făcut într-o perioadă când poate ne gândeam să vindem sau să mai împărțim din acțiuni.

Nu sunt confortabil să vorbesc în numele companiei pentru că nu sunt implicat doar eu. Vorbim și de investitori, vorbim și de interesele financiare ale multor oameni și acum să mă pun eu să discută așa deschis lucrurile astea… Pot să vorbesc însă mai deschis despre mine. Nu am nicio reținere. Sunt un om super deschis la capitolul ăsta pentru că mereu am fost super transparent cu tot ce înseamnă partea financiară poate pentru că am crescut întru-un mediu în care banii nu erau o prioritate. Nu în sensul că aveam prea mulți, ba din contră.

Provine dintr-o familie super modestă. Am venit din Botoșani, m-am mutat la București când eram mic de tot și am trăit într-o familie super modestă. Știu și ce înseamnă să fii de partea asta a monedei, să ai parte de abundență, dar și de neajunsuri”, a răspuns Sebastian Dobrincu, jurat la „Imperiul leilor”.

În continuare, Sebastian Dobrincu a mărturisit, în ceea ce privește averea sa, că scopul lui nu era acela de a face bani. Era conștient că se îmbogățește, însă nu banii erau cei care îl determinau să muncească, ci pasiunea.

„Nu am avut o fantezie așa de mare legată de bani, cum au alții. Sincer, ăsta este și paradoxul. Am făcut bani destul de mulți și într-o perioadă foarte scurtă a vieții mele fără să îmi dau seama. Adică eram conștient că adun sumele alea, că mă îmbogățesc, că eu câștig niște bani, dar nu mă mișca așa de tare. Eram atât de pasionat de ceea ce făceam și făceam cu atât de mult drag tot ceea ce făceam încât nu banii erau factorul ăla care chiar mă împingea de la spate să mă dau jos din pat în ziua respectivă, să fac ceea ce fac.

Într-adevăr, nu știu cum este să primești bani fără să faci nimic, să îi câștigi degeaba. Sunt convins că îi tratezi cu totul altfel, dar banii pe care îi câștigi prea ușor se duc foarte repede. Mereu m-am întrebat cum ar fi fost sau cum este să fii în poziția unor copii care moștenesc foarte mulți bani deodată și am avut discuția asta cu niște prieteni chiar recent. Încercam să îi conving că este mult mai greu să fii copilul ăla de bani gata, care primește totul gata făcut decât să îi muncești și să ai neajunsuri și mă contraziceau”, a mai povestit Sebastian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *