Cea mai ciudată reclamație de la Botoșani! Prin ce „necaz” au trecut doi localnici care au tras clopotele pentru o femeie

Cea mai ciudată reclamație primită vreodată de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) Botoșani vine din localitatea Bălușeni sat. Doi localnici au cerut reprezentanților instituției o notă explicativă prin care să fie „exonerați” că au tras clopotele pentru o femeie moartă deși aceasta era… în comă.

Plângerea celor doi, spun angajații DSP, este cea mai inedită primită vreodată pe adresa instituției. Oamenii spun că prin faptul că au tras clopotele în timp ce femeia încă nu era declarată moartă au indus „în eroare opinia publică”, iar de vină ar fi tocmai soțul femeii.

„[…] un cetățean enoriaș a informat parohia despre decesul soției sale pentru care rațiune personalul civil angajat a demarat procedurile de încunoștiințare a opiniei publice, respectiv s-au tras clopotele. Ulterior, dânsul a revenit cu o nouă informație că doamna este în comă”, se arată în plângerea semnată de cei doi localnici.

Reclamație inedită la Botoșani! Un bărbat a chemat inspectorii sanitari pentru că vecinul său își lasă papucii în holul blocului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *