FOTO Mesaje obscene pe o mașină din Botoșani. Se cere intervenția Poliției

Proprietarul unei mașini din Botoșani a lipit pe hayonul mașinii sale mai multe mesaje cu un puternic conținut obscen.  Acesta a postat mesajul „Nu f.. în pat cum f.. în Passat”. În același timp, acesta a lipit un autocolant conținând o reprezentare grafică cu două persoane care fac sex.

Mesajele au stârnit repulsie pe rețelele de socializare. „Mie mi-ar fi rusine sa o conduc!”, a scris un botoșănean, în timp ce un altul a comentat: „Ăsta-i bolnav mintal”.

O altă persoană a scris, de asemenea, pe Facebook că în acest caz se impune sesizarea de urgență a Poliției pentru sancționarea șoferului și cere ca botoșăneanul să fie obligat să dezlipească stickerele.

 

FOTO! O femeie din municipiul Botoșani s-a trezit cu un bărbat în portbagajul mașinii. A alertat poliția

2 thoughts on “FOTO Mesaje obscene pe o mașină din Botoșani. Se cere intervenția Poliției

  1. A mai fost una care a citit de ziua națională a Culturii române , care a citit poezii mai obscene si acum tot in libertate este, oricum drumul e deschis spre ospiciu….

  2. bine intreb pentru un amic ? de ce nu se mai fac internari la Psihiatrie….?libertatea nu e sa ai comportament ca in sala de stand app cu toate ca si aia au probleme la tet…ei se cred mari umoristi de isi rup buzele in organele sexuale de 4 ori pe secunda..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *