Frumoasă și deșteaptă! Tânăra din Botoșani care a fost la un pas să câștige 100.000 lei la cel mai cunoscut concurs de stil din România

O tânără din Botoșani a fost la un pas să câștige 100.000 lei la cel mai cunoscut concurs de stil din România. Viviana Sposub, botoșăneanca de la Bravo, ai stil! a ajuns în marea finală, dar, din păcate, a pierdut marele premiu în fața lui Ruxi. Pe parcursul emisiunii, Viviana s-a remarcat prin stil, eleganță, tărie de caracter, respect față de cei din jur, dar și talent. Cu o voce inconfundabilă și calități actoricești, Viviana a făcut o figură frumoasă în cadrul emisiunii de la Kanal D, reușind să ajungă la inimile multor oameni din România,care au apreciat-o pentru finețea sa.

„Mă simt deja câștigată. Consider că tot ce am trăit aici este un câștig. […] Sunt foarte fericită pentru tot ce mi s-a întâmplat, ”, a spus tânăra.

Viviana s-a născut pe 21 iunie 1997. A studiat muzica în cadrul Liceului de Artă „Ștefan Luchian”.  Timp de 12 ani, aceasta a luat lecții de canto și pian, terminând anii de liceu ca „șefă de promoție”.

Viviana este iubita actorului botoșănean George Burcea. Cei doi au început relația în timp ce se aflau în cadrul show-ului Ferma, de la ProTv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *