VIDEO Dureros! O femeie din Botoșani, mama a cinci copii, este grav bolnavă. „Vă rog să mă ajutați și pe mine”

O femeie de 56 de ani, din județul Botoșani, mama a cinci copii, trece prin clipe grele. Stela Stoian, din Baranca- Cristinești, a fost diagnosticată cu cancer la colon, stadiul IV. Boala s-a extins și la rinichi, iar viața femeii se scurge treptat. Nu se mai poate ține pe picioare, ci stă doar la pat pentru că boala i-a luat toate puterile. Neputincioasă, femeia nu are de ales și cere ajutorul celor din jur.

„Apeleaza la bunătatea d-voastră, sa o ajutati, atat financiar, sau cum se poate.. Are nevoie de pampers, scaun wc, pansamente, alimente si bani pentru transportul la spital pentru a-și face tratamentul cu citostatice. Daca cineva doreste sa o ajute, poate lua legatura, direct cu dna Stela (are semnal f slab, la telefon), sau financiar in numărul de cont :IBAN: RO09CRCOX070100000808591. Telefon :0759616428”, spune Andreea Ursu, cea care a făcut public cazul femeii.

De Stela are grijă o soră de-a ei, iar fiul de 22 de ani stă cu ea. Ceilalți copii sunt căsătoriți și au copii la rândul lor, dar niciunul nu are posibilități financiare pentru a-și ajuta mama. Trăiesc doar din alocații ori din munca cu ziua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *