Ongenda a plecat de la FC Botoșani. La ce echipă a ajuns vedeta echipei

Francezul Hervin Ongenda, în vârstă de 26 de ani, a plecat de la FC Botoșani, cu șase luni înainte de terminarea contractului. După ce a refuzat să meargă la FCSB în vară, iar oferta din Arabia Saudită nu s-a concretizat, Ongenda a plecat în Cipru, la Apollon Limassol. Pentru a-l transfera pe mijlocașul ofensiv, liderul campionatului din Cipru a achitat 200.000 de euro celor de la FC  Botoșani.

Am făcut mai degrabă pofta copilului, dar am și câștigat din asta. Luăm cam 200.000 de euro și păstrăm evident și procent. Știți că, la cât țin eu la copilul ăsta, nu puteam să nu-i fac pofta. Avem oameni acolo, pe Florescu și pe Tîrcoveanu. Și îmi mai pregătește Marius o surpriză. O să vedeți. Mizez pe ochiul lui și știți că nu prea se înșală”, a spus botoșăneanul Valeriu Iftime pentru Gazeta Sporturilor.

Clubul botoșănean păstrează și un procent dintr-un viitor transfer al jucătorului francez cu origini africane la o altă formație.

FC Botoșani joacă luni pe terenul campioanei CFR Cluj, într-un meci contând pentru etapa a 23 a Ligii 1 de fotbal.

2 thoughts on “Ongenda a plecat de la FC Botoșani. La ce echipă a ajuns vedeta echipei

  1. ….. acest valoros jucator care a tinut Botosanii sus .. MULTUMESC OGHENDA esti un botosanean adevarat, te respectam si te iubim ca ai o mare contributie la rezultatele echipei noastre in perioada cat ai activat la noi! sa ai rezultate bune si acolo unde vei merge!
    DRUM BUN PRIETEN AL BOTOSANENILOR!
    Inca odata te iubim si respectul nostru pentru tot ce ai facut!

  2. ….. acest valoros jucator care a tinut botosanii sus .. MULTUMESC ONGHENDA esti un botosanean adevarat, te respectam si te iubim ca ai o mare contributie la rezultatele echipei noastre in perioada cat ai activat la noi! sa ai rezultate bune si acolo unde vei merge!
    DRUM BUN PRIETEN AL BOTOSANENILOR!
    Inca odata te iubim si respectul nostru pentru tot ce ai facut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *