Ongenda vrea să plece de la FC Botoșani

Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani a anunțat că echipa îl va pierde pe Hervin Ongenda. Mijlocașul ofensiv de 26 de ani mai are contract cu FC Botoșani până la finalul sezonului și l-a anunțat pe Valeriu Iftime că vrea să plece.

„Dacă Ongenda ar juca toate meciurile cu ambiţia şi cu devotamentul din seara asta, atunci i-ar creşte cu mult cota şi ar fi altceva. M-aş bucura enorm ca acest băiat să meargă într-un campionat și să producă bani pentru el şi pentru familia lui. De la mine e clar că vrea sa plece. Aşa mi-a zis şi nu mai vreau să insist. Asta e…”, a spus Valeriu Iftime la TV Telekom Sport.

FCSB ar putea încerca din nou să-l transfere pe francez, așa cum a făcut-o și în septembrie, după numirea lui Edi Iordănescu. Atunci, FCSB și FC Botoșani s-au înțeles asupra sumei de transfer, dar Ongenda a refuzat mutarea la echipa roș-albastră.

„Băiatul a fost foarte fair-play, a spus clar că nu vrea să se ducă. Niciodată nu a folosit asemenea cuvinte (n.r. – circul de la FCSB). Am fost de față când a avut loc discuția cu cineva de la clubul care l-a ofertat. A spus că nu se pune problema banilor. A fost o ofertă cu mult peste ceea ce reprezintă Liga 1.  A refuzat, a spus doar că vrea să rămână la Botoșani cu mine, până la sfârșitul contractului. Când am venit antrenor la Botoșani, mi s-a explicat clar ce înseamnă bugetul echipei. Atunci când vine o ofertă pentru oricare jucător, o ofertă bună din toate punctele de vedere, niciodată nu m-am opus.

Nu văd de ce m-aș opune, pentru că, dacă m-aș opune, am pierde din două puncte de vedere, jucătorul și-ar pierde încrederea în noi, iar noi am pierde din buget”, a spus atunci antrenorul Marius Croitoru.

Sursa: gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *