FOTO Accident cu trei victime produs de un șofer băut! Două mașini s-au izbit într-o intersecție

Un accident rutier în care au fost implicate două mașini a avut loc sâmbătă dimineață, la intersecția din zona Bibliotecii centrale din municipiul Suceava. Trei persoane au fost rănite și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Gabriel C., de 22 ani, din Dolhasca, a condus autoturismul VW Passat, pe str. Mitropoliei din municipiul Suceava, din direcția Ipotești spre municipiul Suceava, iar la pătrunderea în intersecția dirijată cu str. Ana Ipătescu, nu a acordat prioritate de trecere autovehiculului VW Transporter care circula pe drumul prioritar, din direcția str. Ștefan cel
Mare spre Centru și a intrat în coliziune cu acesta.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei persoane, respectiv a conducătorului auto Gabriel C., a pasagerului dreapta față din același autoturism, Roxana S., de 21 ani și conducătorului autoutilitarei Vadim A., de 54 ani, din  Șcheia, care au fost transportați la secţia U.P.U. a Spitalului Județean Suceava.

Conducătorii auto implicați în accidentul de circulație în cauză au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru Vadim A. și 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru Gabriel C..
S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *