Acțiune deosebită a unor elevi din Botoșani. Au îmbrăcat câte un copac cu haine groase, pe care le-au donat nevoiașilor

Zeci de elevi din mai multe șlcoli din municipiul Botoșani au participat, vineri, la o acțiune deosebită. ”Din suflet pentru un suflet” s-a numit acțiunea care a constat în acte de caritate prin donare de haine și încălțăminte oamenilor fără adăpost sau instituționalizați.

Activitatea s-a desfășurat în parcul Primăriei Botoșani, prilej cu care cadre didactice, elevi, părinți din 13 scoli și licee din municipiu, în parteneriat cu Primăria Municipiului Botoșani au  îmbrăcat câte un copac cu haine groase, cu scopul de a sensibiliza opinia publică.

Am avut plăcerea să particip la o activitate desfășurată de școlile și liceele din municipiul Botoșani. Acestea s-au gândit să doneze haine groase oamenilor nevoiași într-un stil nonconformist. Astfel, sub egida mesajului „Din inima pentru un suflet”, 13 școli au colectat saci cu haine, încălțăminte, îmbrăcând un copac cu haine groase, ce vor ajunge la oamenii strazii/instituționalizați. Dragi participanți, vă felicit pentru inițiativă și vă asigur că veți avea parte de toată susținerea mea și în activitățile următoare, a declarat primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

Alături de Școala Gimnazială „Elena Rareș”, care a fost coordonatoarea proiectului, au mai participat: Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”,  Colegiul Național A.T. Laurian, Liceul „Grigore Antipa”, Liceul cu Program Sportiv, Liceul Tehnologic „Stefan cel Mare și Sfânt”, Vorona, Școala ” Grigore Antipa”, Școala Gimnazială nr 10, Școala Gimnazială nr 12, Școala Gimnazială nr 13, Școala Gimnazială nr 11, Școala Gimnazială ” Stefan cel Mare” și  Școala Gimnazială nr. 17 Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *