FOTO Imagini sfâșietoare! Răzvan, botoșăneanul mort în urma unui accident stupid, a fost condus pe ultimul drum

Tânărul de 20 de ani din Botoșani, care la sfârșitul săptămânii trecute a fost victima unui accident stupid și a decedat, marți după-amiază, într-un spital din Iași, a fost condus, vineri, pe ultimul drum. Sfâșiate de durere, rudele acestuia au făcut tot posibilul să îl înmormânteze creștinește. Prietenii tânărului, foști colegi, dar și simpli localnici care au auzit de tragedie au mers să îl conducă la locul unde își va găsi somnul de veci, la cimitirul din Darabani.

Răzvan Zaharia, din Darabani, a suferit traumatisme severe la cap, iar cadrele medicale de la Clinica de Neurochirurgie din Iași nu au mai putut face nimic pentru salvarea acestuia. Botoșăneanul a fost ținut în viață timp de patru zile cu ajutorul aparatelor, iar familia a sperat continuu că se va face bine. Din păcat, marți după amiază, imediat după ora 16.00, inima lui Răzvan a încetat să mai bată.

Răzvan Zaharia încerca să sudeze, vineri, o țeavă la un butoi cu diluant, iar la un moment dat s-a produs o explozie generată de gazele de diluant. În acel moment, a sărit capacul butoiului și l-a lovit direct în față. El a căzut inconștient la pământ, iar membrii familiei au sunat la 112 cerând ajutor. El a fost transportat de urgență la spital la Botoșani în comă, cu traumatism cranian și hemoragie. De aici, botoșăneanul a fost transferat la Iași, unde a și decedat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com