Cutremurător! O elevă din Botoșani s-a sinucis. Era în clasa a XII-a

Un nou caz cutremurător a fost înregistrat la Botoșani. O elevă, care era în clasa a XII-a s-a sinucis din motive încă necunoscute. Adolescenta era elevă la Liceul Alexandru cel Bun din municipiul Botoșani și locuia în internatul unității de învățământ. Ea a fost nevoită să părăsească spațiul de cazare pus la dispoziție de școală, ca urmare a identificării unui caz de COVID-19 în camera în care locuia.

În aceste condiții, fata a fost nevoită să plece acasă la ea, în comuna Călărași, acolo unde nu o aștepta nimeni. Adolescenta avea părinții divorțați și ținea legătura doar cu mama sa, care era plecată, din luna august, la muncă în Germania. De atunci și până acum, ea se afla în grija unei mătuși, care, în ultimele zile, se afla în izolare, alături de soțul său.

Fetei i-a fost pusă la dispoziție o altă casă, care aparține unei alte rude. Fata a acceptat să stea în casa respectivă, însă nu pentru prea mult timp. Ea și-a pus capăt zilelor și a fost găsită spânzurată în imobilul respectiv.

Acesta este cel de-al doilea caz de deces în rândul elevilor de clasa a XII-a din această săptămână. Un alt elev a murit, în noaptea de marți spre miercuri, după ce i s-a făcut rău în incinta unei unități de învățământ la care era înscris. Tragedia s-a produs la Școala Profesională Ion Pillat din municipiul Dorohoi, iar elevul decedat avea 20 de ani. Botoșăneanul a intrat în stop cardio-respirator, decesul său fiind declarat la scurt timp după ce acesta a fost dus la Spitalul Municipal Dorohoi.

Un medic din Botoșani a intrat cu un Q7 în două autoturisme. Avea o alcoolemie de 0,47 la mie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *