O fată de 13 ani, atacată cu un recipient cu lichid inflamabil aprins

O fată de 13 ani a suferit arsuri după ce persoane care circulau într-o mașină, în localitatea Priboieni, județul Argeș, au aruncat către copilă un recipient cu lichid inflamabil aprins. Agresorii sunt audiați, informează, duminică, Poliția Argeș.Incidentul s-a produs sâmbătă seara, Polițiștii din cadrul Poliției orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 că o fată de 13 ani a suferit arsuri, după ce persoane necunoscute, care se deplasau cu mașina, au aruncat un recipient cu lichid inflamabil aprins în direcția ei.

Copilei i-au fost acordate îngrijiri medicale, stabilindu-se că prezintă arsuri superficiale la nivelul picioarelor. Polițiștii argeșeni au făcut verificări și s-a stabilit că pe traseul de deplasare al fetei dinspre și către domiciliu, în intervalul expus, a trecut o singură mașină, ai cărei ocupanți au fost identificați și audiați, scrie Mediafax.

„Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni. Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, anunță, duminică, Poliția Argeș.

Sursa: Observatornews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *