FOTO! Cei doi subprefecți de Botoșani, învestiți în funcții. Au depus, joi, jurământul

Noii subprefecți ai județului Botoșani, avocata Elena-Paula Cojocariu- Berențan și inginerul Tiberiu Manolache, au fost, joi, învestiți în funcții. Aceștia au depus jurământul de credință, în prezența prefectului Dan Nechifor, președintelui Consiliului Județean, Doina Federovici, parlamentari, șefi de instituții și primari.

Ceremonia de învestitură a celor doi subprefecți a avut loc în sistem videoconferință.

Elena-Paula Cojocariu- Berențan și Tiberiu Manolache au fost numiți în funcții în baza unor hotărâri adoptate, miercuri, de Guvern. Cei doi au fost susținuți pentru aceste poziții de PSD.  Potrivit negocierilor din coaliția de guvernare, la Botoșani funcția de prefect al județului a revenit PNL, iar cele două funcții de subprefect aparțin PSD.

Nu pot decât să mă bucur că am un specialist care vine chiar din administrația publică, care a implementat programe europene, și sunt convins că va fi, din punctul meu de vedere, un ajutor important pentru toți conducătorii UAT-urilor”, a spus prefectul Dan Nechifor despre noul subprefect Tiberiu Manolache.

La rândul său, președintele CJ Botoșani, Doina Federovici, le-a spue celor doi subprefecți că numirea pe noile funcții reprezintă un moment de vârf al carierei lor.

Este un moment care vă onorează, dar vă și obligă în egală măsură. Prin jurământul pe care l-ați depus în noua calitate de reprezentanți ai Guvernului României în județul Botoșani, v-ați angajat să desfășurați activitatea la nivelul de importanță și demnitate pe care vi-l oferă funcția. Va trebui să dați dovadă de intransigență în respectare și aplicarea legii. Trebuie să fiși drepți în judecată și faptă”, le-a spus Doina Federovici subprefecților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *