FOTO & VIDEO Percheziții într-o comună din Botoșani! Ce au căutat polițiștii

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară, sâmbătă, 15 ianuarie, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, din comuna Ungureni.

Oamenii legii au ridicat mai multe bunuri, printre care o lunetă pentru pușcă cu aer comprimat, peste 300 de proiectile metalice, telefoane mobile, aproximativ 300 de pachete de țigarete de diferite mărci, de proveniență Republica Moldova și articole pirotehnice deținute fără drept.

De asemenea, au fost identificați 3 câini din rasa ogar și ciobănesc caucazian, deținuți fără respectarea prevederilor legale, motiv pentru care proprietarii au fost sanctionati contravențional cu amendă in cuantum de 7.000 de lei.

„În cauză s-a dispus extinderea cercetărilor pentru alte două infracțiuni, respectiv, operațiuni cu articole pirotehnice fără drept și contrabandă. Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.9 Vlăsinesti, Biroului pentru Protecția Animalelor și a Serviciului pentru Acțiuni Speciale”, se precizează într-o informare a Poliției Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *