FOTO! Polițiștii rutieri botoșăneni au oprit pentru un control un autoturism. Șoferul și pasagerul au fost imobilizați, după au ieșit din mașină și au fugit pe un câmp

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, vineri, pentru control, pe Drumul Județean DJ 296 A, între localitățile Roșiori și Costești, un autoturism al cărui conducător auto și pasager au părăsit autovehiculul și au fugit pe câmpul din apropiere, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Potrivit sursei citate, polițiștii au pornit în urmărirea celor doi reușind prinderea și imobilizare acestora. Ulterior, a fost stabilită identitatea acestora în persoanele a doi tineri de 18 și 22 de ani, din comuna Răchiți.

”În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul de 22 de ani, care se afla la volanul autoturismului nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule . De asemenea, în urma verificării autoturismului, în interiorul acestuia au fost identificate trei stații de emisie recepție, un pistol tip aer soft, un recipient cu aproximativ 600 de bile din plastic și mănuși cauciucate. În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a precizat Nenișcu.

Totodată, pistolul tip airsoft a fost confiscat de către polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *