Investiții de aproape 400 milioane lei se desfășoară în județul Botoșani prin Ministerul Dezvoltării. Anunțul făcut de Cseke Attila

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a anunțat, vineri, în cadrul vizitei sale la Botoșani, că în prezent, la nivelul județului nostru, se desfășoară investiții de aproape 400 milioane de lei, prin Ministerul Dezvoltării. Potrivit acestuia, unele obiective de investiții au deja contractele încheiate, în timp ce altele se află în diferite etape, dar acestea sunt „investiții certe”.

„Avem 26 de obiective de investiții prin Compania Națională de Investiții, cu contracte încheiate, în valoare de 174,6 milioane de lei, avem opt obiective în procedură de achiziție cu 81,9 milioane de lei, șapte obiective cu indicatori tehnico-economici aprobați care vor intra în procedură de achiziție – 58,9 milioane de lei, trei obiective de investiții pe circuitul de avizare, printre care și ambulatoriul, cu 83,7 milioane de lei. Aceasta înseamnă că investiții certe sunt  în valoare de 399,1 milioane de lei, astăzi, în județul Botoșani”, a declarat Attila.

Ministrul a vizitat Ambulatoriul Spitalului Județean Botoșani alături de primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, șefa administrației județene, Doina Federovici, dar și reprezentanți din sănătatea botoșăneană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *