Firmă trecută pe lista neagră a licitațiilor, după un proiect ratat la Botoșani

O firmă de proiectare din București a fost inclusă pe lista neagră a licitațiilor, după ce a ratat un proiect pe care ar fi trebuit să îl facă la Botoșani. Este vorba de societatea care a câștigat licitația organizată de Primăria municipiului Botoșani pentru realizarea DALI (Documentația de avizare a lucrărilor de investiții) în vederea modernizării Stadionului Municipal.

Firma respectivă, Professional Engineering Consulting SRL, a participat la procedura de achiziție publică organizată de municipalitatea botoșăneană și și-a asumat efectuarea DALI contra unei sume de 100.000 de lei. La scurt timp după câștigarea licitației, firma respectivă a anunțat că nu poate să facă lucrarea din cauza costurilor foarte mari și a reziliat contractul.

Acum, Primăria Botoșani trebuie să reia procedura tehnică pentru efectuarea DALI, documentația fiind obligatorie pentru a putea solicita finanțare de la Compania Națională de Investiții pentru Stadionul Municipal.

În aceste condiții, demersurile pentru schimbarea la față a celei mai mari baze sportive din județ. pe care evoluează și formația de Liga 1 FC Botoșani, vor fi amânate cu cel puțin jumătate de an.

 

Bărbat din Botoșani condamnat pentru fraude cu fonduri europene. Cu cât a prejudiciat statul

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *