FOTO Bătrânețe chinuită! Un bărbat din Botoșani a rămas fără agoniseala de-o viață după ce casa i-a luat foc

Bătrânețe chinuită pentru un bătrân din județul Botoșani, căruia un puternic incendiu i-a distrus tot ce agonisise viața întreagă. Nenorocirea s-a produs chiar în noaptea de Revelion. Casa lui Petrea Crăciun, de 82 de ani, din satul Tătărășeni, comuna Havârna, a luat foc de la un jar căzut din sobă. Rămas fără locuință, neavând copii sau rude la care să apeleze, botoșăneanul a fost mutat de urgență într-o locuință provizorie pusă la dispoziție de Primăria Havârna.

„Bunicul nu vrea prea multe: alimente,un frigider un care să le țină la rece, un pat în care să doarmă confortabil,ceva de învelit și lenjerii, un dulap, haine pentru vârstă lui mărimea M și ceva de incaltat( galosi 43), o pereche de ochelarii deoarece i s-au stricat cei pe care îi avea în incendiu și abia vede cu ei, și câteva lemne că nu se stie cat ii ajung cele primite de la Primărie.Bunicul si-a dorit după acest necaz să meargă la un Azil de bătrâni, dar are o pensie prea mică și nimeni nu il acceptă din pacate. In functie de donațiile primite speram ca-n primavara sa-i facem si-un acoperiș deasupra capului sau să reparam ce a mai ramas din casuta lui veche pentru o bătrânețe linistita”, este mesajul transmis de Simona Elena Suhan, cea care a demarat o campanie de ajutorare a bătrânului.

Cei care vor să dea o mână de ajutor pot face donații la Banca Transilvania in conturile Asociației Umanitare Simona Elena și Voluntarii deschise la
➡ RO06BTRLRONCRT0587762901 RON si
➡ RO53BTRLEURCRT0587762901 EURO
➡ SWIFT: BTRLRO22
➡ Cu mențiunea:Bunicul Petrea

Orice relatii: tel: 0757139794 Simona Elena.Totodată puteti merge duce direct la bunicul Crăciun Petrea la Statia de Asfalt de lângă Moara Havarna, sau luati legatura cu domnul Paul Hudisteanu (Spalatorie Havarna intrare în sat vis a vis de MiraCom) tel:0757913789.

FOTO! Incendiu devastator la Botoșani. Casa unui bătrân a ars ca o torță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com