FOTO! Incendiu devastator la Botoșani. Casa unui bătrân a ars ca o torță

Un bărbat în vârstă de 80 de ani, din satul Tătărășeni, comuna Havârna, a rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu care i-a cuprins locuința.

Evenimentul a avut loc miercuri dimineață, alarma fiind dată puțin înainte de ora 06.00, a declarat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani.

Proprietarul a reușit să iasă singur din casă. Întrucât la una dintre mâini prezenta o arsură mai veche, acesta a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Municipal Dorohoi pentru îngrijiri medicale de specialitate.

La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp timp, pompierii voluntari din comună, un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Darabani, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Darabani și un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă. Când pompierii au ajuns la fața locului, casa ardea în totalitate și exista pericolul de propagare a flăcărilor la două depozite de furaje și o magazie de lemne din gospodăria vecină. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri, care au înlăturat și riscul de explozie, din înteriorul locuinței fiind scoasă o butelie. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un jar căzut din sobă pe materiale combustibile”, a precizat Dorina Lupu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *