Micuța Anastasia, copila de doi ani, din Botoșani, care i-a uimit până și pe medici, este un copil perfect sănătos. Operația sa a fost un succes

Micuța Anastasia, copila de doi ani, din Botoșani, care i-a uimit până și pe medici, este un copil perfect sănătos și normal. Fetița s-a născut cu un hemagiom (Nev congenital gigant) pe abdomen și spate, o malformatie care îi putea marca intreaga viata, un caz pe care nici medicii din Romania nu îl văzuseră în cariera lor în ultimii 40 de ani. Simona Elena Suhan, prin asociația sa, a reușit să strângă suma de bani necesară pentru operația copilei.

„Datorita unor oamenii cu suflet mare care au donat, noi cei care ne-am implicat trup și suflet și a unui medic de exceptie din cadrul Spitalul de Copii Sfânta Maria Iasi: Dr.Sidonia Susanu Clinic – Chirurgie Plastica si Reconstructiva această minune a fost posibilă dupa aproape 2 ani și Anastasia este astazi un copil normal.Operatiile chirurgicale de înlăturare a nevului congenital gigant si înlocuire cu grefe de piele și reconstructie au decurs cu succes și aducem mii de mulțumiri tuturor celor care ne-au fost alaturi în această luptă grea”, povestește Simona Elena.

Cei care vor să susțină cazurile sociale prezentate de Asociația Umanitară Simona Elena și Voluntarii pot face donații în conturile deschise la Banca Transilvania:
➡ RO06BTRLRONCRT0587762901 RON si
➡ RO53BTRLEURCRT0587762901 EURO
➡ SWIFT: BTRLRO22
Detalii: 0757139794

Ți se rupe inima! Un bebeluș din Botoșani are nevoie de ajutor după ce medicii i-au pus un diagnostic crunt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *