Ți se rupe inima! Un bebeluș din Botoșani are nevoie de ajutor după ce medicii i-au pus un diagnostic crunt

Un bebeluș de trei luni, dintr-o familie din botoșani, are nevoie urgentă de ajutor după ce medicii i-au pus un diagnostic grav. Nici medicii cu experienta din România nu au văzut cazul copilei în 40 de ani de carieră medicală. Maria Anastasia Tuchiac, din satul Popeni, comuna Braesti, a fost diagnosticata la nastere cu un hemagiom gigant.

Pe data de 31 iulie 2020 am reusit și am dus-o la o clinică Privată la Iași la Clinica Susanu Chirurgie Plastică care ne-a dat o sansa și a pus un nou diagnostic:nev gigant congenital care poate fi operat în clinica la Iași. Solutia cea mai bună fiind cea cu grefe de piele artificială, nevul fiind pe o suprafață de aproximativ 20% din suprafața corpului.  Cu grefe de piele naturală operatia fiind mai grea, deoarece Anastasia este micuța și nu are surplus de piele. Mai exista și varianta cu incizie serială dar doamna doctor a recomandat operație cu grefe de piele artificială”, spune Simona Elena, polițista de frontiera care a descoperit cazul bebelușului.

Costurile operației se ridică la sume mari de bani și pentru început este nevoie de aproximativ 20.000 lei. Medicii au dat asigurări că dacă se intervine acum chirurgical pana la vârsta de  3 ani, Anastasia se va vindeca complet.

Cei care vor să ajute fetița de trei luni, Maria- Anastasia, pot face donații în conturile de la Banca Transilvania deschise pe numele mamicii TUCHIAC Mariana:
RO82BTRLEURCRT0354373201- Euro și
RO08BTRLRONCRT0354373202- Lei.
O puteti contacta pe mămică la numărul de telefon 0755268607 sau orice relații: Simona Elena 0762225673.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *