Se întâmplă la Botoșani! A omorât un copil într-un accident, dar a scăpat cu o pedeapsă minoră

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din județul Botoșani, care a ucis un copil, în urma unui accident cu căruța, a fost condamnat, vineri, la doar un an și șase luni de închisoare cu suspendare. Botoșăneanul a primit o pedeapsă din partea Judecătoriei Botoșani, însă soluția instanței nu este definitivă.

Petru Valentin Balan, din Bălușeni, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, se deplasa, în octombrie 2016, cu o căruță pe un drum sătesc din Bălușeni, dinspre Imașul Bârlădeanca spre centru localității. Pe fondul consumului de alcool și a vitezei de deplasare, acesta a pierdut controlul asupra căruței, iar vehiculul a lovit tubul pentru scurgerea apei pluviale din partea stângă a drumului, în direcția sa de deplasare și s-a răsturnat pe partea carosabilă acoperită cu pietriș.

În urma accidentului, a rezultat decesul lui Robert Mihăiță, de opt ani, care a decedat la fața locului în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul SMURD. De asemenea, un alt copil, de șase ani, a fost rănit, suferind o contuzie la umărul drept.

Și căruțașul a fost rănit, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral cu multiple plăgi pe scalp.

 

Dramă! Familia băiețelului mort în accidentul de la Bălușeni n-are bani nici pentru a-și ridica sicriul de la morgă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *