Doctorița din Botoșani, renumită pentru frumusețea ei, s-a mutat la Constanța, alături de logodnicul său. „Medicii au și viață personală”

După mai mulți ani de activitate în cadrul echipei medicale SMURD Iași, botoșăneanca Giorgiana Matei a ales să își continue cariera în Constanța. Tânăra a plecat din Iași în luna decembrie 2021, după ce a susținut un examen la o unitate medicală din Constanța. Persoane din cercul de prieteni al frumoasei doctorițe au povestit pentru reporterii cotidianului BZI că aceasta ar fi ales să plece tocmai la Constanța, deoarece acolo locuiește logodnicul ei. Giorgiana Matei va continua să salveze vieți.

„Într-adevăr, Giorgiana Matei a plecat la Constanța după ce a dat un examen și a prins un post acolo. Medicii au și viață personală… În luna decembrie 2021 a fost un concurs și în secția clinică pe care o conduc și s-au angajat un medic specialist și un rezident în ultimul an de studiu, care a luat examenul de medic specialist. În UPU-SMURD Iași există 36 de medici specialiști și primari de urgență, dintre care 6 cadre didactice”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.

Giorgiana Loredana Matei a fost medic în echipa SMURD Iași. Tânăra este extrem de frumoasă și se poate spune cu ușurință că, după ea, întoarce toată lumea capul. Reporterii cotidianului BZI au discutat cu Giorgiana în urmă cu un an și au aflat de ce a ales această meserie, ce pasiuni are și cu ce se ocupă în timpul liber. Tânăra este de loc din Săveni, județul Botoșani, și a urmat cursurile UMF Iași – specializarea Medicină Generală. Ulterior a ales medicina de urgență și este de 3 ani medic specialist. Giorgiana are 33 de ani și a spus că, până acum, a pus cariera pe primul loc. Bruneta a salvat vieți, făcând parte din echipajul de pe elicopterul SMURD.

Tânăra știe că este frumoasă, dar spune că frumusețea nu este întotdeauna un avantaj. Dr. Giorgiana Matei și-a descoperit o nouă pasiune: gătitul! Medicul spune că este pasionată și de călătorii și îi place să scrie. Totuși, de o vreme, îi place să gătească, în special prăjituri.

Doctorița a adăugat că vrea să facă unele modificări în viața ei. Giorgiana Matei își dorește o familie și vrea să-i facă mamei sale o bucurie, să devină cât mai repede bunică. Însă mai este cale lungă până acolo! Până acum, familia ei a fost echipa SMURD și cu siguranță va fi în continuare. De remarcat este faptul că prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași, nu a avut decât cuvinte de laudă la adresa tinerei.

Sursa:bzi.ro

One thought on “Doctorița din Botoșani, renumită pentru frumusețea ei, s-a mutat la Constanța, alături de logodnicul său. „Medicii au și viață personală”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *