Doctorița din Botoșani inclusă în “Atlasul Frumuseții”. “Oamenii mă subestimează”

Tânăra doctoriță din Săveni, județul Botoșani, medic în cadrul SMURD Iași, a fost inclusă în „Atlasul Frumuseții”, proiectul foto-jurnalistic al Mihaelei Noroc. Mihaela Noroc călătorește de ani buni prin toată lumea, fotografiind femei din diverse culturi, pentru a surprinde diversitatea şi frumuseţea autentică. Imaginile sunt postate pe pagina de Facebook “The Atlas of Beauty.

În urmă cu două săptămâni, a venit rândul medicului Giorgiana Loredana Matei să apară în “Atlasul Frumuseții”, arată StirileProtv.ro.

Am fotografiat-o pe Giorgiana acum câteva zile la Iași, în România. Ca medic în medicină de urgență, le-a văzut pe toate. A văzut copii murind și ea a fost cea care a trebuit să le dea părinților vestea tragică. A pierdut colegi și prieteni într-un accident de elicopter. A asistat la iad în 2020, lucrând în unitățile de terapie intensivă Covid-19. Dar, în timp ce experimenta atât de multă durere, ea a salvat sute de vieți. Și asta i-a dat puterea să continue.Sunt sigură că 2021 va fi un an mai bun pentru umanitate. Și asta pentru că lumea noastră are încă eroi precum Giorgiana. Este timpul să le arătăm mai mult respect și să le auzim cu adevărat vocea!”, este mesajul postat în 2 ianuarie, pagina de Facebook “The Atlas of Beauty”.

Giorgiana Loredana Matei este originară din Săveni, județul Botoșani, și a urmat cursurile UMF Iași, specializarea Medicină Generală. Ulterior a plecat pe drumul medicinei de urgență și este de 3 ani medic specialist, făcând parte din echipajul de pe elicopterul SMURD.

Giorgiana are 33 de ani și spune că până acum a pus cariera pe primul loc.

Am 33 de ani și până acum am pus cariera pe primul plan. Nu m-am ocupat prea mult de viața personală, nu m-am căsătorit și nici nu am copii”, a spus tânăra pentru bzi.ro.

„Frumusețea este de multe ori un dezavantaj pentru că oamenii mă subestimează. Am fost numită și păpușă, și duduie, dar nu m-a deranjat”, a completat ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *