Un prezentator TV și-a angajat soacra de la Botoșani la restaurantul său. „E aproape șefa mea”

Prezentatorul TV Dani Oțil și-a angajat soacra de la Botoșani la restaurantul său din Capitală. El a făcut acest anunț în cadrul emisiunii pe care o prezintă, unde a mărturisit că a angajat-o pe mama Gabrielei Prisăcariu la restaurantul lor. Dani Oțil a declarat că beneficiile sunt de partea lui deoarece îi mai poate taie din salariu soacrei, potrivit Spynews.ro.

„Aveam un banc în minte. Se zice că el i-a zis soției că i-a murit secretara. Iar soția i-a zis că situația nu este așa tragică, că poate vorbi cu maica-sa să o înlocuiască pe secretară. El i-a spus apoi soției că o să vorbească cu groparul în acest sens, dar nu crede că va fi posibil. Ideea e că eu am angajat-o pe soacră-mea (n.red. la restaurant), e aproape șefa mea!”, a mărturisit Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Prezentatorul TV de la Neatza cu Răzvan și Dani face cât o serie de dezvăluiri despre lucrurile și peripețiile pe care le întâmpină în viața de zi cu zi. Răzvan Simion s-a amuzat atunci când a aflat că matinalul stă ”sub papucul” soacrei. Dani Oțil se înțelege de minune cu soacra sa, motiv pentru care a cooptat-o pe mama Gabrielei Prisăcariu în afacerea sa.

Gabriela Prisăcariu are vârsta de 28 de ani și s-a născut pe 22 noiembrie 1992 în Botoșani. Copilăria și-a petrecut-o în satul Tudora alături frații și sora ei. Frumoasa șatenă a urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *