Taxa de rezervare a locurilor de parcare din Botoșani a fost majorată. Până când poate fi achitată

marcaje locuri parcare, stiri, botosaniBotoșănenii care dețin autoturisme și au locuri de parcare rezervate trebuie să știe că taxa pentru acestea poate fi achitată până la data de 15 martie a.c. Cei care nu vor putea plăti taxa de rezervare până la această dată vor rămâne fără locurile respective, care vor fi scoase la licitația organizată de Primărie.

Pentru un loc de parcare concesionat, posesorii de mașini trebuie să scoată din buzunar minimum 199 lei. Și asta după ce consilierii locali au majorat taxa de la 172 lei cât era anul trecut. Cu banii obținuți din concesionarea locurilor de parcare municipalitatea va amenaja noi locuri de parcare.

Locurile de parcare sunt destinate persoanelor fizice care locuiesc în raza parcării, deţin autovehicul proprietate personală, în leasing sau preluat în comodat de la firme sau alte persoane fizice, şi nu deţin alt loc de parcare sau garaj în zona respectivă. De asemenea, este permis doar un loc de parcare pentru un apartament, indiferent de câți membri de familie dețin autoturism.

Loc de parcare licitat cu peste 7.500 de lei la Botoșani

Un botoșănean a obținut, la licitația din octombrie, anul trecut, organizată de Primăria Botoșani, un loc de parcare cu nu mai puțin de 7.570 de lei pe an. Este vorba despre un spațiu situat pe Aleea Frunzettti din municipiului Botoșani. Pentru locul de parcare cu numărul 25 s-a plătit suma uriașă. La aceeași licitație, doi botoșăneni au licitat câte 3.000 lei pentru câte un loc de parcare, iar un altul a dat 1.760 de lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *