Suma record pe care o plătesc doi botoșăneni pentru un loc de parcare! Alții nu au nici salariul atât

Doi botoșăneni vor plăti câte o sumă uriașă pentru locurile de parcare din municipiul Botoșani. Aceștia au fost prezenti, marți, la licitația pentru spațiile amenajate de primărie. Nu mai puțin de 3.000 de lei va plăti un  botoșănean pentru un loc de parcare de pe Calea Națională 57. Și tot un proprietar de mașină din Botoșani va plăti 3.000 lei pentru un loc de parcare în aceeași zonă.  Sumele sunt uriașe pentru buzunarul multora dintre botoșăneni în condițiile în care unii nu au nici salariul atât.

De asemenea, un alt botoșănean va plăti 1760 de lei/ an pentru un loc de parcare. Ambele spații pentru care s-au licitat prețuri exorbitante sunt pe Calea Națională, în spate la farmacia Husac. Vă reamintim că zeci de botoșăneni au participat, marți, la licitația organizată de primărie.

Prețul de pornire la licitație, 172 lei/an

Preţul de pornire la licitaţie a fost de 172 lei/an, pentru persoane fizice la nivelul anului 2021. Durata de rezervare este până la 31 decembrie 2021, cu posibilitate de prelungire, anual. Locurile de parcare sunt destinate persoanelor fizice care locuiesc în raza parcării, deţin autovehicul proprietate personală, în leasing sau preluat în comodat de la firme sau alte persoane fizice, şi nu deţin alt loc de parcare sau garaj în zona respectivă. De asemenea, este permis doar un loc de parcare pentru un apartament, indiferent de câți membri de familie dețin autoturism.

Benzinăriile nu mai vând carburanți sub 6 lei litrul. Unele sortimente ar putea trece de 7 lei în octombrie

One thought on “Suma record pe care o plătesc doi botoșăneni pentru un loc de parcare! Alții nu au nici salariul atât

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *