Bărbat trimis pentru 20 de ani în Penitenciarul Botoșani. A ucis un fost viceprimar

Un bărbat de 47 de ani, din comuna suceveană Moara, își va petrece următorii 20 de ani în Penitenciarul Botoșani după ce a fost condamnat de Tribunalul Suceava pentru infracțiunea de omor. Cristinel Nicolae D. a fost săltat de polițiști de acasă, iar în baza mandatului de arestare a fost condus de o escortă la Penitenciarul Botoşani unde a fost încarcerat în vederea executării pedepsei.

Grozăvia s-a petrecut în noaptea de 3-4 aprilie 2018, criminalul fiind căutat pe raza localității Moara de către polițiști și găsit în dimineața zilei de 5 aprilie 2018, în jurul orei 03.00, la domiciliul fratelui său.

Inițial, Drăgoi a declarat că l-ar fi omorât pe Zamfir Barbă pentru că l-ar fi făcut „prost”. Din probele administrate de anchetatori, a rezultat că în noaptea de 3 spre 4 aprilie 2018, într-un loc public de pe raza satului Moara Nica, comuna Moara, inculpatul Cristian Drăgoi a exercitat acte de violență de intensitate ridicată asupra lui Zamfir Barbă, de 53 de ani, localnic, fost viceprimar în localitate, suprimându-i cu intenție viața, după care a ascuns cadavrul. Astfel, victima a fost găsită decedată în dimineața zilei de 4 aprilie 2018, într-un subsol al unei construcții abandonate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *