Situație fără precedent la Botoșani! Meci de handbal anulat din cauza datoriilor. Președintele clubului, în stare de inconștiență

Meciul de handbal dintre formațiile de ligă secundă CSM Botoșani și CSM Vaslui, care trebuia să se dispute, miercuri, în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani nu s-a jucat din cauză că administratorii bazei sportive au refuzat să permită accesul echipelor, din cauza datoriilor pe care clubul gazdă le-a acumulat către Direcția de Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA).

Directorul DSPSA, Eugen Țurcanu, susține că formația de handbal CSM Botoșani, condusă de Cătălin Stoleru, are datorii de 3.500 de lei către unitatea din subordinea Primăriei. El spune că situația este cu atât mai gravă cu cât clubul de handbal a primit o finanțare considerabilă de la bugetul local, însă acesta nu și-a plătit chiria pe sala în care se antrenează și în care dispută meciurile oficiale.

„Suma datorată nu este mare, dar clubul mai are antecedente de acest fel și noi nu vrem să se adune datoriile. Am mai avut probleme și a trebuit să ne judecăm”, a spus Țurcanu.

Grav este că în cursul zilei de miercuri și președintele CSM Botoșani, Cătălin Stoleru, a fost găsit într-o stare gravă în apartamentul său. Găsit inconștient în locuință, acesta a fost transportat de urgență la spital.

One thought on “Situație fără precedent la Botoșani! Meci de handbal anulat din cauza datoriilor. Președintele clubului, în stare de inconștiență

  1. OK, de acord cu ce spune acest Turcanu, dar era ultimul meci din acest an! oare nu este o lovitura sub centura pentru o echipa (jucători neplătiți de un an de zile) … care tocmai încerca să ridice ștacheta unui oraș pus la colț de toata România!
    TOȚI AVEM DATORII!
    Domnule Țurcanu sper că sunteți mulțumit! eu veneam de la Iași să văd meciurile! Dvs. ați fost la vreounu’?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *