FOTO O femeie însărcinată, din Botoșani, a ajuns din spital direct în stradă pentru că nu avea cum să ajungă acasă. Stătea în frig, pe stradă

O femeie de 31 de ani, însărcinată, din comuna Mileanca a ajuns în stradă, în frig, după ce a fost externată din spital, dar nu avea bani și nici cu ce să ajungă în localitatea sa de domiciliu. În seara zilei de marți, 14 decembrie, femeia, S.E., a cerut ajutorul polițiștilor locali.

„[…] aflată în misiune de patrulare, echipa mobilă a Serviciului Ordine și Liniște Publică din cadrul Poliției Locale Botoșani a identificat o persoană de sex feminin, vizibil însarcinată, aflată în situația de risc hipotermic, care a apleat la ajutorul patrulei de Poliție Locală, deoarece nu avea unde să se cazeze peste noapte. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că aceasta se numește S.E., de 31 de ani, din comuna Mileanca, județul Botoșani. Numita S.E. a afirmat că este externată de la Spitalul Județean Botoșani, nu are unde să se  cazeze și nici posibilități pentru a se deplasa în localitatea de domiciliu”, precizează polițiștii locali botoșăneni.

Femeia a fost condusă și luată în evidență la Centrul maternal “Micul Prinț” din municipiul Botoșani, în vederea asigurării măsurilor de protecție socială.

One thought on “FOTO O femeie însărcinată, din Botoșani, a ajuns din spital direct în stradă pentru că nu avea cum să ajungă acasă. Stătea în frig, pe stradă

  1. Domnilor politisti, dar o ancheta cu privire la externarea tinerei nu se poate face ? Cine si de ce a fost exteranata daca nu avea posibilitatea de a ajunge acasa ? Scuza cea mai folosita de catre medicii nostri „Spitalul nu este hotel” Dar daca ii pasa doctorului 100 lei in buzunar sa vezi ce repede se gasea un pat liber peste noapte. Asta arata empatia si interesul medicilor nostri fata de oamenii de rand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *