O viață de chin! O femeie din Botoșani trece prin clipe de groază. Pentru ea, bradul de Crăciun e doar un vis frumos

Știți ce înseamnă să plângi, să te rogi, și să nu te audă nimeni? Să nu poți să îți faci măcar o gură de mâncare, să nu poți să te speli singur și nici măcar să mergi la toaletă? Mirela Miscodan, o femeie de 46 de ani, din Botoșani cunoaște foarte bine aceste sentimente pentru că le trăiește de ani de zile.

În urma unui cumplit accident, femeia a rămas paralizată de la gât în jos și a devenit, astfel, dependentă de ceilalți.

Are nevoie de un personal angajat care trebuie platit și care se schimba la fiecare 8 ore, care o ajută pe Mirela sa trăiască asa de 16 ani de zile, de când a suferit un grav accident auto, în care sotul a decedat, fetita lor de doar 1 an jumate a ajuns in grija statului și ea s-a trezit singură pe lume, fiind nevoită să supraviețuiască.

Avem nevoie sa lupți și tu alături de noi pentru Mirela și s-o ajutam sa poate plati cei 3 îngrijitori zilnici, plus o asistenta și o infirmieră care vin săptămânal la ea plus cheltuielile lunare.De aceea orice donație conteaza si-o ține in viata. Mirela are nevoie de banutii pentru tratament și cheltuielile lunare care o tin in viata și pe care trebuie sa le achite singura că să poată supravietui. Își dorește si ea un bradut de Craciun la fel ca toata lumea, o masă bogata, sa scape de datoriile pe care încă le mai are de la o lună la alta la personalului pe care îl plateste, plus sa achite datoriile restante la intretinere: căldură și lumina. Mai are nevoie de un dezumidificator, și vrea să mearga la un control medical și stomatologic la care nu a mai fost de 15 ani de zile, nu mai vorbim de recuperare medicală și achiziționarea unei biciclete medicale care sa-i permita sa faca acesre exercitii sau de o locuinta a ei mai mare cu balcon și cu mai mult spatiu”, este mesajul transmis de Simona Elena Suhan.

Donatii se pot face in conturile bancare de mai jos: direct în contul deschis la CEC BANK pe numele Miscodan Mirela – RO32CECE001946239286511 sau în conturile Asociației Umanitare Simona Elena și Voluntarii deschise la Banca Transilvania

➡ RO06BTRLRONCRT0587762901 RON si
➡ RO53BTRLEURCRT0587762901 EURO
➡ SWIFT: BTRLRO22
➡ Cu mențiunea Miscodan Mirela

Poti dona și prin firma, redirectionand 20% din impozitul pe profit al firmei tale. Detalii: :0757139794 Simona Elena

Soartă cruntă pentru o femeie din Botoșani, care a rămas paralizată după un accident rutier. „M-am trezit captivă în propriul corp. Fiica mea mă striga plângând, soțul își dădea ultima suflare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *