Un botoșănean a stat mai bine de două ore la coadă să ia voucherul pentru vaccinare. „Un tip de la Poliția Locală a ieșit să tragă o țigară și a strigat, mai mult pentru el, că nu mai sunt tichete”

Un botoșănean a stat mai bine de două ore la coadă, la centrul de vaccinare de la Colegiul „Gheorghe Asachi”, pentru a primi tichetul de vaccinare destinat fiicei sale, iar când era lângă ușă a aflat că oricum a stat degeaba deoarece tichetele s-au epuizat imediat. Omul ne-a povestit că a aflat din presă că se dau tichetele și a mers, marți, la centrul de vaccinare să ridice tichetul pentru fiica sa, studentă la Iași.

„Fiica mea fiind studentă la Iași nu a putut ridica vaucherul în valoare de 100 de lei din Iași deoarece întrebând, cei dintr un centru de vaccinare din Iași au dirijat o la Botoșani! Și iată a prezent la prima oră astăzi 12.12.2021 în calitate de părinte (orele 8)la liceul Electro contact! Stupoare: la primele ore ale dimineții deja era format un rând (mai bine zis coadă infernală) care ajungea până la poarta liceului! Fiind în săptămâna liberă și echipat corespunzător condițiilor meteo, mi am ocupat poziția strategică în așteptare. Am numărat încet pașii mici spre punctul final – loja de înmânare și premiere! După două ore și jumătate, înghesuit, ascultând poveștile celor din jur (majoritatea pensionari) am biruit prima treaptă din incinta sălii de sport… un tip de poliția locală, care a ieșit să tragă relaxat o țigară,  a strigat (mai mult auzind se pe sine – Dom”le, nu mai sunt tichete cadou (vauchere) sau terminat…. Și ce facem!??? Rândul în spatele a început să se zvârcolească ca un șarpe de fapt balaur fără cap…. Ce să faceți, plecați acasă! Păi ieri s a anunțat în presă că se dau….- Da Dom”le urmăriți presa și veniți când se dau din nou”, ne-a povestit bărbatul.

El susține că deși erau foarte mulți oameni care așteptau la cozi imense nu a ieșit nimeni să îi informeze să nu mai aștepte că stau degeaba întrucât tichetele s-au epuizat de mult.

„M-am întors și am părăsit în liniște punctul strategic pe care îl cucerisem, prima treaptă, la 3 metri de ușa de la intrare….. Deci astăzi la orele 10:30 vaucherele s au terminat…. după o așteptare și o înaintare anemică de 2 ore și 30 de minute.. … Urmăresc presa, poate, poate…. că deh de  vaccinat, ne-am vaccinat”, ne-a mărturisit botoșăneanul.

FOTO Protest la Botoșani! Zeci de oameni nemulțumiți că s-au terminat tichetele de masă pentru vaccinați

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *