FOTO Protest la Botoșani! Zeci de oameni nemulțumiți că s-au terminat tichetele de masă pentru vaccinați

Tichetele de masă primite de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Botoșani pentru a fi oferite celor vaccinați s-au epuizat deja. Revoltați, oamenii au protestat, marți, în fața centrului de vaccinare de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”. Ei sunt nemulțumiți că deși au mers să se vaccineze nu au primit tichetele de masă.

Zeci de botoșăneni au stat la cozi, marți, pentru a intra în posesia acestor bonuri, dar mulți au făcut cale întoarsă pentru că nu au primit nimic.  Supărați, mulți dintre cei prezenți și-au exprimat nemulțumirea chiar în fața centrului de vaccinare.

Reamintim că Direcția de Sănătate Publică (DSP) Botoșani a anunțat, luni, că a mai primit o tranșă din tichetele care se acordă persoanelor care s-au vaccinat împotriva COVID-19 cu schema completă de vaccinare după data de 31 august 2021.

Așadar, botoșănenii vaccinați cu schema completă (adică a doua doză cu Pfizer, Moderna, Astra Zeneca și unica doză cu Johnson) au putut intra în posesia tichetelor de masă la centrul în care s-a efectuat imunizarea, potrivit unui comunicat transmis de DSP. Voucherele în valoare de 100 lei se distribuie în baza unei cereri scrise și a copiei adeverinței de vaccinare.

 

One thought on “FOTO Protest la Botoșani! Zeci de oameni nemulțumiți că s-au terminat tichetele de masă pentru vaccinați

  1. Probabil Prefectura socotise că nu, după vaccin, nu va mai scăpa nimeni cu viaţă… Ce rost să
    mai aducă bonuri de masă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *